BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilanovic: Kırım bir daha asla Ukrayna'nın olmayacak----

Milanovic: Kırım bir daha asla Ukrayna'nın olmayacak

Milanovic: Kırım bir daha asla Ukrayna'nın olmayacak
31 Ocak 2023 - 01:50 www.finansgundem.com

AB karşıtlığı ile bilinen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic, Kiev'e askeri yardıma karşı olduğunu ve Rusya tarafından ilhak edilen Kırım'ın bir daha asla Ukrayna'nın bir parçası olmayacağını açıkladı.

Batı'nın Ukrayna politikasını eleştiren Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic, Schengen Bölgesi'nin en yeni üyesi olan ülkesinin Ukrayna'da 11 aydır devam eden savaşın sonuçlarıyla yüzleşmesini istemediğini söyledi.

Ülkenin doğusundaki bir askeri kışlayı ziyaret eden Milanovic Batılı ülkeleri, Kiev'e yardım ederek uluslararası politikada "çifte standart uygulamakla" eleştirdi.

NATO ülkelerinin Kosova'yı korumak için 1998'de Yugoslavya'ya askeri harekatından bahseden Hırvat lider, bu harekatın ardından Bosna'nın 2008'de bağımsızlığını ilan ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı görevinin daha çok sembolik olduğu ülkede Milanovic, göreve gelmesinden bu yana AB karşıtı bir tutum benimsedi.

Hırvat politikacı bu süre zarfında politik açıdan Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Bosnalı Sırp ayrılıkçı lider Milorad Dodik ile benzer demeçler dile getirdi.

Aralık ayında Hırvat milletvekilleri, ülkenin Ukrayna ordusunu desteklemek üzere bir Avrupa Birliği misyonuna katılması önerisini reddetmiş, bu durum Milanovic ile Başbakan Andrej Plenkovic arasındaki görüş ayrılıklarını ortaya çıkarmıştı. (Euronews)

ABD Başkanı Biden altyapı projelerini hızlandırdı

 

Zelenskiy: Tahıl girişimini genişletme zamanı geldi

 

Çin'de ailelere sınırsız çocuk izni

 

Almanya, ocak ayı enflasyon verilerini teknik sorunlar nedeni ile açıklayamadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)