BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilan ve Inter’den yeni stadyum projesi!----

Milan ve Inter’den yeni stadyum projesi!

Milan ve Inter’den yeni stadyum projesi!
27 Eylül 2019 - 08:57 www.finansgundem.com

İki İtalyan devi Milan ve Inter uzun yıllardır sürdürdüğü stadyum kardeşliğine bir yenisini daha ekliyor.

Uzun yıllardır aynı stada ev sahipliği yapan Milan ve Inter bu kez stat yenilemesi konusunda işbirliğine imza atıyor San Siro'nun yerine yeni bir stadyum yapılması için iki İtalyan devi harekete geçti.

Inter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iki projeyi kamuoyuna sundu. Yaklaşık 650 milyon euroya mal olması beklenen projenin detayları belli olmaya başladı.

Yeni stadyum projesi 60.000 kişilik olarak planlandı. Bilindiği üzere hali hazırda kullanılan San Siro’nun kapasitesi yaklaşık 80 bin kişilik.

Oluşturulan planda yapılacak stadyumun yapımıyla ilgili fizibilite raporu belediyeye sunuldu. Proje yapımının 3 yıl sürmesi bekleniyor.

Milan başkanı Paolo Scaroni projeyle ilgili olarak, “Milan ve Inter 70 yılı aşkın bir süredir San Siro'yu paylaşıyor. Bu projenin gücü de iki takımın bir araya gelmesinden kaynaklanıyor. Yeni stadyum sayesinde 3.500 kişiden fazla insana iş olanağı ve şehir halkına yeni spor-etkinlik alanları sağlanacak” ifadelerini kullandı. (Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)