BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiMicrosoft'tan geri adım----

Microsoft'tan geri adım

Microsoft'tan geri adım
28 Mart 2013 - 21:34 www.finansgundem.com

Microsoft, yeni işletim sisteminin çözünürlük konusundaki kısıtlamalarından vazgeçebilir

Windows 8 hakkında ilk bilgilerin ortaya çıktığı Mart 2012′de Microsoft, yeni işletim sisteminin çözünürlük konusundaki kısıtlamalarından da bahsetmişti. Bu kısıtlamalara göre Windows 8 uygulamaları 1024×768 çözünürlüğünde tam ekran çalışabiliyorlardı, ancak ekranın kenarına yaslama (“Snap View”) işlevinden faydalanmak için en az 1366×768 çözünürlüğüne sahip olmanız gerekiyordu.
Windows 8′in şu anki sürümünde ekranı ikiye bölebilseniz de, tam ortadan bölemiyorsunuz ve uygulamalardan biri ekranın sadece dörtte birini kaplayacak boyuta küçültülüyor. Windows Blue’dan sızan görüntüler ise Microsoft’un ekranı artık tam ortadan ikiye ayırabileceğimizi ve hatta dörde bölebileceğimizi gösteriyor.
Bundan fazlası da var. Blue’da geri çekilen ekran çözünürlüğü gereksinimi, artık 1024×768 çözünürlüklü monitörlerde de Snap View işlevini kullanmanıza izin veriyor (önceden izin verilen en düşük çözünürlük 1366×768 idi). İlk olarak McAkins Online’ın farkettiği bu değişiklik, Windows Blue’nun 7-9 inç’lik ekranlar için optimize edildiği söylentilerini doğrulayan bir yenilik olabilir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)