BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiMicrosoft sert çıktı----

Microsoft sert çıktı

Microsoft sert çıktı
26 Nisan 2013 - 17:10 www.finansgundem.com

Microsoft eleştirilere sert yanıt verdi

Almanya merkezli bağımsız kuruluş AV-Test yayınladığı araştırma sonuçlarında, Bing‘in Google’a göre arama sonuçlarında 5 kat daha fazla zararlı sonuç çıkardığını iddia etmişti.
Microsoft ise geçtiğimiz Cuma Bing blogunda yayınladığı bir gönderide AV-Test’in araştırmasının sonuçlarının doğru olmadığını iddia etti. Microsoft’a göre AV-Test, Bing.com web sitesinde arama yapmak yerine Bing API’sını kullanmıştı. Bu ise Bing’in sonuçlar sayfasındaki uyarı sisteminin yok sayılması anlamına geliyordu.
Blogda Bing’in zararlı sonuçları listeden çıkarmak yerine kullanıcıları uyardığına dikkat çekiliyor. Bunun nedeni ise bazı zararlı olmayan bağlantıların zaman zaman bazı dış güçler tarafından zararlı olarak işaretlenebilmesi. Microsoft’a göre bu uyarı sistemi, zararlı sitelerin yüzde 94′ünde çalışıyor.
Microsoft, blog gönderisini şu sözlerle tamamlıyor: “Bing takımı olarak zararlı bağlantı algılama ve uyarı yöntemlerimizin, arama motorumuzu internetin en güvenli arama motorlarından biri yaptığından hiç şüphemiz yok.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)