BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMicrosoft çalışanlarına 1.500 dolar ikramiye dağıtacak----

Microsoft çalışanlarına 1.500 dolar ikramiye dağıtacak

Microsoft çalışanlarına 1.500 dolar ikramiye dağıtacak
09 Temmuz 2021 - 09:30 www.finansgundem.com

Tüm çalışanlarına kişi başı 1.500 dolar ikramiye dağıtacağını açıklayan Microsoft, ABD ve yurtdışındaki birçok çalışana dağıtacağı ikramiyeler için yaklaşık 200 milyon dolar harcayacak.

Microsoft, salgın sırasındaki çabaları için çalışanlarına 1.500 dolar ikramiye verecek. Bu ikramiyenin dağıtılma sebebi ise, çalışanların Kovid-19 sırasında gösterdikleri özverili çalışma olduğu belirtildi.

Bu durum, teknoloji şirketlerinin pandemi sırasında çalışanlarını mutlu etme ve birçoğu hala ofislerden uzaktayken çabalarının bir parçası olarak değerlendirildi.

200 MİLYON DOLARA MAL OLACAK

Microsoft yetkilisi bir isim, ikramiyelerin Microsoft’a yaklaşık 200 milyon dolara mal olacağını ve çalışanların geçen yıl müşteriler ve ortaklarla yaptıkları çalışmaları takdir etmek için bir jest olduğunu söyledi .

Microsoft’un İnsan Kaynakları Sorumlusu Kathleen Hogan, ikramiyelerle ilgili haberleri perşembe günü çalışanlara duyurdu. Sözcü, ikramiyelerin Temmuz veya Ağustos aylarında ABD’deki ve yurtdışındaki çalışanlara dağıtılacağını, ancak Microsoft’un kurumsal başkan yardımcılarının ve Microsoft’un GitHub, LinkedIn ve Zenimax yan kuruluşlarının çalışanlarının bunları almayacaklarını söyledi.

Microsoft 2 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaştı!

 

Microsoft'a kötü haber: Kazandığı ihale iptal edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)