BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMichelle Obama bu kez şaşırttı----

Michelle Obama bu kez şaşırttı

Michelle Obama bu kez şaşırttı
21 Ekim 2019 - 08:30 www.finansgundem.com

Sportif yaşam ile ilgili projeler yapan Michelle Obama ilk kez spor salonundan çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

ABD'nin eski başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündeme geldi... First Lady olduğu dönemde sık sık sağlıklı ve sportif yaşam ile ilgili projeler yapan Michelle Obama ilk kez spor salonundan çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Siyah tayt, sporcu sütyeni ve şapka takan Michelle Obama fotoğrafın altına da, “Her zaman iyi hissettirmiyor. Fakat gerçek şu ki spor salonuna geldiğim için her zaman mutluyum” dedi.

Elinde ağırlık topu olarak da bilinen “medicine ball” taşıyan ve spor yapan Obama, “Siz bu pazar günü kendinize nasıl baktınız” yorumunu yaptı. Obama’nın fotoğrafı 1.3 milyon kişi tarafından beğenilirken çok sayıda Instagram kullanıcısı Obama’nın fiziğine methiyeler düzdü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Yol açın kraliçe geliyor” ifadesini kullanırken diğerleri de Obama’nın tam bir ilham kaynağı olduğunu söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)