BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMichael Jordan'a 27 milyon euroluk şok! ----

Michael Jordan'a 27 milyon euroluk şok!

Michael Jordan'a 27 milyon euroluk şok!
17 Mayıs 2020 - 14:20 www.finansgundem.com

Chicago Bulls'un en büyük efsanesi Michael Jordan'ın 27 milyon euroluk özel tasarım evi ile ilgili sürpriz bir 'emlak' gerçeği ortaya çıktı. Basketbol efsanesi, malikhanesine yarı fiyatına bile talipli bulamadı

Dünya basketbolunun gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından olan Michael Jordan, son dönemde Chicago Bulls günleriyle bugünlerde yine ekranlara geliyor. Özel belgesel-dizisi büyük dikkat çeken Jordan, şimdi de malikhanesiyle gündeme geldi. Chicago'nun kuzeyinde Illinois'te Highland Park'taki dev yapı, 27 milyon euro değerinde.

Evin içerisinde 9 yatak odası, özel yapılmış bir yemek odası, puro odası, oyun odası, Jordan için özel tasarlanmış bir basket sahası, yine Jordan'a ithafen düzenlenmiş 23 numaralı dev bir kapı, spor salonu, havuz, sauna ve sinema odasıyla herkesin beğenisini kazanan bir yapı. Ayrıca evin bahçesinde minik bir golf sahası da var.

Ancak 2013'te Michael Jordan bu evini açık artırmaya çıkardı. 13-14 milyon euro gibi yarı yarıya inmesine karşın eve hiçbir talipli çıkmadı. 8 senedir de ev için herhangi bir satın alma girişimi olmadı. Mirror'ın haberine göre, evin tamamen Michael Jordan'a göre tasarlanması, her tarafta Jordan ve 23 numaranın yer alması, tamamen hobi evi gibi düzenlenmesi nedeniyle talipli çıkmadığı aktarıldı. (Skorer)

Rus gelinler Erdoğan'dan yardım istedi!

Antalya'da sıcaklık rekoru kırıldı

İstanbul'un genç nüfusu 76 ili geride bıraktı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)