BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMİA Teknoloji’nin halka arzına onay çıktı----

MİA Teknoloji’nin halka arzına onay çıktı

MİA Teknoloji’nin halka arzına onay çıktı
11 Kasım 2021 - 22:50 www.finansgundem.com

Yapay zeka ile güçlendirilen yeni nesil teknolojiler geliştiren. Sektörün kilit oyuncusu, Tesis Güvenlik ve NATO belgeli, MİA Teknoloji, sahip olduğu bilgi ve deneyimi yeni paydaşlar edinerek daha da büyütme hedefiyle halka arz oluyor

Geleceğin teknolojilerini kapsamlı altyapısı üzerine inşa eden, dünyadaki hızla dönüşen teknolojik yeniliklere entegre bir şekilde geliştirdiği yazılımlarla ulusal ve uluslararası öncü kuruluşların çözüm ortağı olan, yüksek performanslı geniş ürün gamı sunan MİA Teknoloji, borsaya geliyor.

MİA Teknoloji, hem kamu hem de özel kuruluşların bilgi altyapısı gereksinimlerine odaklanan ve özel sistem çözümleri geliştiren bir teknoloji şirketi. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atan MİA Teknoloji, sahip olduğu bilgi ve deneyimi yeni paydaşlar edinerek daha da büyütme hedefiyle halka arz oluyor.

TÜM ARACI KURUMLARDAN TEKLİF GÖNDERİLEBİLECEK

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Haftalık Bülteni’nde yer alan bilgilere göre şirket, sermayesinin 30 milyon liradan 38 milyon liraya çıkarılması nedeniyle artırılacak 8 milyon nominal değerli paylar ile 4 milyon 500 bin adet ortak satışı olmak üzere toplam 12 milyon 500 bin lot hissenin satışı 15.80 lira fiyattan gerçekleştirecek. Halka arz edilecek nominal değerli payların halka arz sonrası sermayeye oranının yüzde 32.89 olması planlanıyor. Halka arz, tamamen eşit pay dağıtımlı ve sabit fiyat yöntemiyle ‘Birincil Piyasa’dan gerçekleştirilecek. Tüm aracı kurum ve bankalar üzerinden talep gönderilebilecek.

SÜRÜKLEYİCİ TEKNOLOJİ PAZARI

2006 yılından bu yana inovasyon, yazılım geliştirme, entegrasyon ve çözüm sağlayıcı bir ‘Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ üyesi olarak faaliyet gösteren MİA Teknoloji, sektördeki lider konumuyla katma değeri yüksek inovatif çözümler üreterek yurt dışı pazar aktörleri ile de rekabet ediyor.

MİA Teknoloji, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği sürükleyici teknoloji çözümleriyle sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve karma gerçekliği kapsayan bir yapı sunuyor. Sürükleyici teknolojiler pazarının hızla büyümekte olduğunu öngören MİA Teknoloji yöneticileri, geliştirdikleri uygulamaları yurt dışı pazarına da sunarak bu sektörde uluslararası ölçekte önemli bir aktör konumunda yer alıyor.

Akıllı şehir yönetimi ve yenilenebilir enerji sistemleri gibi geleceğin iş modellerine odaklanan MİA, sınırları ortadan kaldıran, geleceğin teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor. MİA Teknoloji, iç mekân haritalama ve navigasyon alanına yaptığı yatırımlarla artırılmış gerçekliğe sahip cihazlarla uyumlu uygulamalar geliştiriyor. AR tabanlı uygulama sayesinde fabrika, AVM, kampüs ve hastane gibi kapalı alanlarda GPS sinyaline ihtiyaç duymadan, yalnızca QR kod aracılığıyla kullanıcıların istedikleri konuma ulaşması sağlanıyor.

SEKTÖRÜN KİLİT OYUNCUSU

Kimlik doğrulama sisteminde sektörün kilit oyuncusu konumunda olan MİA Teknoloji, Tesis Güvenlik ve NATO belgesi başta olmak üzere çok sayıda hizmet yönetimi sistemi belgesine sahip özel teknoloji şirketleri arasında yer alıyor.

Terzi modeli sistem geliştiren MİA Teknoloji, entegre tesis yönetiminden sınır güvenliğine, şehir güvenliğinden akıllı ve entegre ulaşıma, bankacılık ve elektronik ödemeden hastane bilgi yönetim sistemine kadar hayatın her alanında yapay zekâ ile desteklenen sürdürülebilir projeler üretiyor.

Kent güvenliği sistemi ile insanlara daha güvenilir yaşam alanları sunan MİA Teknoloji, şehirlerin herkes için yaşanabilir olması amacıyla teknolojik ve sürdürülebilir ulaşım standartları geliştirerek akıllı ve entegre ulaşım çözümleri üretiyor.

MİA Teknoloji tarafından geliştirilen geniş kapsamlı yönetim ve takip yazılımı olan PizzyKurum, üniversite ve kampüslerde, kütüphanelerde, yurtlarda, kritik tesisler ve cezaevlerinde tam etkili güvenlik ve yönetim sistemi sunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)