BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'li muhaliflerden flaş açıklama----

MHP'li muhaliflerden flaş açıklama

MHP'li muhaliflerden flaş açıklama
02 Temmuz 2016 - 15:27 www.finansgundem.com

MHP'li muhalifler Ankara'da toplandı. Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, "Buralardan beşinci parti çıkmaz. Buralardan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayını yapması ve bir genel başkan seçmesi çıkar" dedi.

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ, bir otelde bir araya geldi. Oğan, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizim bütün çabamız, bütün gayretimiz kasım ayında AKP'nin erken bir seçimle Milliyetçi Hareket Partisini hazırlıksız yakalamasını engellemektir. Bu sebeple de neyin pahasına olursa olsun bu kurultayın yapılacağından kimse şüphe etmesin. Hiç kimse koltuğunda 2018'e kadar rahat oturamayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Gazetecilerin, "Beşinci parti" iddialarını sorması üzerine Oğan, "Buralardan beşinci parti çıkmaz. Buralardan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayını yapması ve bir genel başkan seçmesi çıkar, onun dışında bir şey çıkmaz" diye konuştu.

Koray Aydın ise, "Yeni plan, yeni yol haritasını mı konuşacaksınız?" sorusuna,"Değerlendirme yapacağız. İleriye dönük işlemle ilgili bir görüşme yapmayacağız." karşılığını verdi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme sonrası, açıklama yapılması bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)