BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP’li Başkan Yardımcısı silahlı saldırıda hayatını kaybetti----

MHP’li Başkan Yardımcısı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

MHP’li Başkan Yardımcısı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
01 Ekim 2022 - 15:56 www.finansgundem.com

İstanbul Sancaktepe'de silahlı saldırıya uğrayan MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı Esenyurt’ta yakalandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, geçen salı günü Sancaktepe’de silahlı saldırıya uğramıştı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Hançer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SALDIRI KAMERALARA YANSIDI

Hançer’in alışveriş yapmak amacıyla girdiği marketin çıkışında uğradığı saldırıya ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, market önündeki tümsekte oturan saldırganın elinde, içinde ekmek olan bir poşet ve mont ile beklediği görülüyor. Bu sırada görüntülerde Erkan Hançer beliriyor. Alışverişten çıkıp elindeki poşeti otomobilin arka koltuğuna bırakan Hançer, ön kapıya yöneliyor. Bu esnada hızla yerinden kalkan saldırgan, büyük bir soğukkanlılıkla pantolonunun ön kısmından çıkardığı silahı Hançer’in arkasından başına doğru tek el ateşleyip hızla uzaklaşıyor. Başına kurşun isabet eden Erkan Hançer, yere yığılıyor.

“SUİKAST KURBANI OLDU”

Saldırı anına ilişkin paylaşılan görüntüleri alıntılayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, saldırganın yakalanmasını isteyerek şu ifadeleri kullandı:

“MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcımız hain ve hunhar bir suikaste kurban gitti. Bu alçak katilin derhal bulunmasını, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Erkan Hançer kardeşimize Allah'tan rahmetler niyaz ediyoruz… Başımız sağ olsun…”

KATİL ZANLISI YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, Hançer’i evinden çıkıp aracına bineceği sırada silahla vuran zanlının Ö.D. (31) olduğu belirlendi.

Zanlının yerini de tespit eden ekipler, Ö.D’yi Esenyurt’ta yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Sırp mafya suikastinde Türk çete detayı

 

Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından Göktaş'ın iadesi bekleniyor

 

MİT'ten PKK'nın sözde suikast timine operasyon

 

ABD'den Arjantin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Kirchner'a yönelik suikast girişimine kınama

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)