BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP Üsküdar teşkilatı görevden alındı! 11 kişi gözaltında----

MHP Üsküdar teşkilatı görevden alındı! 11 kişi gözaltında

MHP Üsküdar teşkilatı görevden alındı! 11 kişi gözaltında
05 Ekim 2018 - 16:04 www.finansgundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde yaşanan gerginliğe ilişkin 11 kişi gözaltına alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Üsküdar Beyberbeyi’nde bulunan evinin önüne dün akşam gelen grup gerginliği neden olmuştu.

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar sonrası MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan ve beraberindeki 11 kişiyi gözaltına aldı.

Polis ekipleri diğer şüphelileri yakalamak için olayla ilgili güvenlik kamera görüntülerini incelemeye devam ediyor. Gözaltına alınan 11 kişinin Üsküdar Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri devam ediyor.

İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul Üsküdar İlçe Teşkilatı, İstanbul İl Başkanlığı ve MHP Genel Merkezinin bilgisi dışında hareket ettiğinden dolayı görevden alınmıştır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mavi05 Ekim 2018 19:22

    Bunların alayı böyle. Gücü de eline geçirince küçük iktidar ortağı olarak azittilar. Bu zorba vandallardan ülkeye hiç yarar gelmedi, en son ülkenin girdiği girdapta da payları büyük. Misal başkanlık sistemi diye bunlar ortaya attı.

  • Uray05 Ekim 2018 17:24

    MHP eski mafyavari günlerine geri döndü.Bir kadının evine baskın yapmak nedir.Kudretleri teröristlere değil bir kadına yetiyor.Af yasasınıda kendilerine tetikçilik yapacak çeteler için çıkarmak istiyorlar.