BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP Bahçeli ile 14'üncü kez kaybetti----

MHP Bahçeli ile 14'üncü kez kaybetti

MHP Bahçeli ile 14'üncü kez kaybetti
01 Kasım 2015 - 20:48 www.finansgundem.com

MHP seçim sonuçları ile yıkıldı. Devlet Bahçeli divanı toplamak için talimat verdi. MHP koridorları istifa söylentileri ile sallandı

1997'de Alparslan Türkeş'in vefatının ardından MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Devlet Bahçeli, o günden bu güne 14 seçime girdi. Bahçeli, son olarak 26. dönem milletvekili genel seçimlerinde yine kaybeden isim oldu.

Genel ve yerel seçimler ardından 14 partili koalisyonunda yer alan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kaybetti

İSTİFA SÖYLENTİSİ
 
İnternet Haber'in iddiasına göre, Devlet Bahçeli divanı toplamak için talimat verdi. MHP koridorları istifa söylentileri ile sallandı. 
 
1 Kasım seçim sonuçları MHP'de büyük şok yarattı. Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de bile büyük oy düşüşleri yaşandı. MHP genel merkezi birbirine girmiş durumda. İnternethaber.com'a gelen son dakika bilgilere göre Devlet Bahçeli divanı toplamak için talimat verdi.
 
MHP genel merkezi bu sıcak gelişmeyle birlikte kaynıyor. Koridorlarda Devlet Bahçeli istifa edebilir söylentileri dolaşıyor.

MHP İSTİFA İDDİASINI YALANLADI

MHP kaynaklarından Devlet Bahçeli'nin istifa edeceği iddiaları üzerine açıklama yapıldı. MHP'den yapılan açıklamada "Devlet Bahçeli'nin istifa edeceği spekülasyonları doğru değildir" denildi.
 
MHP SEÇİM SONUÇLARI ŞOK YAŞATTI
 

1 Kasım seçim sonuçları akmaya başladığı andan itibaren MHP genel merkezi sessizliğe gömüldü. MHP divan üyelerinin dahi bulundukları illerde milletvekilliğini kaybettiği söyleniyor.
 
mhp seçim sonuçları türkiye haritasıTürkiye seçim haritasında MHP rengi yer almazken 7 Haziran seçim sonuçlarının da gerisinde bir tablo ile partililer şok olmuş durumda.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)