BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP Apo'yu İmralı'dan çıkaracak----

MHP Apo'yu İmralı'dan çıkaracak

MHP Apo'yu İmralı'dan çıkaracak
11 Nisan 2015 - 20:12 www.finansgundem.com

MHP'nin hazırladığ seçim beyannamesine göre iktidara gelirse İmralı'dan Öcalan'ı çıkaracak ve normal bir cezaevine sevkedecek.

MHP'nin hazırladığ seçim beyannamesine göre iktidara gelirse İmralı'dan Öcalan'ı çıkaracak ve normal bir cezaevine sevkedecek. Çözüm süreci de kaldırılacak.

MHP, “İhanet” süreci’’ olarak tanımladığı İmralı ile müzakerelere son verecek. Abdullah Öcalan’ı İmralı’dan çıkarıp, F tipi cezaevine nakledecek. MHP Öcalan’ın, ‘’İmralı’da ağırlanan özel mahkum statüsünden çıkarılarak, F tipi cezaevinde tam tecrit şartlarında tutulmasını, örgütü yönetmesinin de engellenmesini’’ istiyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin seçim beyannamesine son şeklini verdi. Beyannamede 4 eski bakanla ilgili 17-25 Aralık operasyonuna da değinilerek, ‘’Çaldıkları paralar son kuruşuna kadar tahsil edilecek, failler de yargı önünde hesap verecektir’’ denildi.

’TERÖRLE MÜZAKERE DEĞİL, MÜCADELE EDİLECEK'
Beyannamede ‘’Terörle müzakere değil, mücadele edilecek. Yürütülecek kararlı bir mücadele ile bölücü terör uluslararası uzantıları dahil olmak üzere en kısa zamanda kesin olarak bitirilecek’’ denildi.

Bahçeli’nin gelecek hafta kamuoyuna açıklayacağı beyannamede, 350 bin öğretmene “atama”, 4/C’lilere “kadro”, yaş haddine takılanlara ise “emeklilik” hakkı müjdesi veriliyor. Emekli esnaftan kesilen yüzde 15’lik Sosyal Güvenlik Primi de kaldırılacak.

AKARYAKIT İNDİRİMİ
Beyannamede ‘’Akaryakıt ve elektrik fiyatları indirilecek. Araçlarını yenileyecek şoför esnafından bir kereye mahsus ÖTV ve KDV alınmayacak.Düşük faizli finansman desteği sağlanacak, mevcut faiz oranları aşağılara çekilecek’’denildi. Şu vaadlere de yer verildi:

-Çiftçilerin mazot, gübre ve diğer ağır girdilerindeki maliyetler düşürülecek. Gübre ve mazota verilen destekler artırılacak.

-Doğurganlık hızını artırmak ve nüfusun yaşlanmasını önlemek için her çocuk için verilen doğum yardımları artırılacak.

-1,2 milyon insanımızın aldığı yaşlılık ve engelli aylığı iyileştirilecek.

-Muhtaç asker ailelerine yardım programı çerçevesinde 96 bin asker ailesinin yüzü güldürülecek, para yardımı yapılacak.

-Eşi vefat eden kadınlar ile sosyal yardım kartı alan 1.7 milyon vatandaş muhannete muhtaç edilmeyecek.

-Engellilere sosyal, siyasal ve ekonomik imkanlar bir lütuf olarak değil analarının ak sütü gibi sunulacak.

ALEVİLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ
-Devlet desteğiyle “Türkiye Alevilik Araştırmaları Merkezi” kurulacak. Bu merkez genel bütçeden ayrılacak ödenekle desteklenecek ve idari bakımdan özerk olacak.

-Alevi inanç önderlerinin akademik seviyede eğitilmesi için İlahiyat Fakültelerinde bir bölüm kurulacak. Alevi İslam inancını bünyesinde teşkil edecek şekilde Diyanet İşleri Başkanlığında yapısal ve radikal düzenlemelere gidilecek. Devlet Cemevlerine genel bütçeden ödenek tahsis edecek.

BEDELLİ ASKERLİK
-Parası olanın bedelli askerlik imkanından yararlanacağı, olmayanın ise dışarıda tutulacağı adaletsiz bir uygulamaya izin verilmeyecek. Askerlik süresi ülkemizin savunma ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeniden belirlenecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)