BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMGK'da cemaat için şok karar! ----

MGK'da cemaat için şok karar!

MGK'da cemaat için şok karar!
14 Ağustos 2014 - 13:25 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Gülen cemaatinin Milli Güvenlik Kurulu kararıyla 'ulusal güvenliği tehdit eden' unsur olarak kayıt altına alındığını açıkladı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplatısında konuşan Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen cemaatine çok sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan, cemaatin Milli Güvenlik Kurulu'nda 'ulusal güvenliği tehdit eden' unsur olarak kayıt altına alındığını açıkladı. Erdoğan' 15 Ağustos'ta istifa etmesi yönünde çıkan haber için de 'Git işine ya' diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan şöyle konuştu:

'PARALEL'LE MÜCADELE İÇİN MİLLET BİZE YETKİ VERDİ


Pensilvanya dediğimizde meydanların nasıl coştuğunu gördünüz. Millet bize paralel ihanet çetesiyle mücadele için yetki verdi. AK Parti'nin 27 Ağustos'tan sonra da paralel yapıyla mücadelesini aynı kararlılıkla sürdürmesi millete verilmiş bir sözdür.

MGK'DA KARAR ALINDI

MGK'da da bununla ilgili kararımızı aldık. Resmi kayıtlarımıza girdi. Ulusal güvenliği tehdit ediyorlar. Ailemi dinleriler, bana alçakça saldırdılar. Elimizde yeni belgeler var. Herkese şantajla diz çöktürmek istediler. 'Hizmet' deyip insanları sömürdüler. Üzerimize sinsice, alçakca geldiler. İçimizde bunu önemsemeyenler olabilir. Düşmanımın düşmanı dostumdur deyip bu ihanet çetesine sempatiyle bakabilir. Paralel ihanet çetesinin hedefi Erdoğan ve ailesi değildi, hedefleri bayrağımız ve vatanımızdır.

RABBİME DUA EDİYORUM

Eğer hala bunu göremeyenler varsa, görmeleri icin Rabbime dua ediyorum. "Efendim böyle bir şey olursa acaba yargıda başımıza bir şey gelir mi?" Bir kere ölür ya insan, her gün ölmenin ne anlamı var mı?

BUNLAR KIBLEYİ KAYBETTİ

Yerel seçim öncesinde AK Parti'nin kaşısında kim güçlüyse onla iş tuttular. CHP güçlüylse CHP ile, MHP, BDP güçlüyse AK Parti'nin karşısında bunlarla işbirliği yaptılar. Bunlar kıbleyi kaybetti. İlkesi, kuralı yok bunların. Bunları anlatmama gerek var mı kardeşlerim? Sizinle kol kola olanların sizi nasıl sattıklarını gördünüz. Bütün bunları yaşadıktan sonra hesabını sormayacak mıyız? Aziz milletimiz bunlarla mücadele etme görevi vermiştir.

AK PARTİ BUNLARA BOYUN EĞMEYECEK

Gözümün arkada kalmayacağını, AK Parti'nin bunlara boyun eğmeyeceğini biliyorum. Bunlara boyun eğmek 90 yıl önce kapımıza dayanan manda ve himayeye boyun eğmektir.

'GİT İŞİNE YA...'

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanı seçildiği için 15 Ağustos'ta istifa etmesi yönünde çıkar haberlere de tepki gösterdi. Erdoğan, cemaat medyasında bu tür haberler yapıldığını belirterek "15'inden sonra istifa etmek zorunadadır' diyor bunların medyası benim için. Git işine ya..." diye
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)