BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMGK toplantısı sona erdi----

MGK toplantısı sona erdi

MGK toplantısı sona erdi
26 Aralık 2013 - 20:09 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen MGK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen ve 3,5 saat süren toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı.

Yılın son toplantısının gerçekleştirildiği anımsatılan açıklamada, "Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini ilgilendiren olaylar ile bunlara karşı yürütülen faaliyetler görüşülmüş, bu kapsamda alınması gereken ilave tedbirler değerlendirilmiştir" denildi.

MGK TOPLANTISI'NDAN KARELER
Toplantıda, Suriye'deki gelişmelerin de görüşüldüğü kaydedilen açıklamada, Suriye'deki gelişmelerin insani boyutunun, bölgesel güvenlik ve Türkiye'nin güvenliğine yönelik etkileri dahil olmak üzere kapsamlı bir şekilde ele alındığı ifade edildi. Açıklamada, "Ülkede ihtilafın halkın meşru talep ve beklentileri doğrultusunda sona erdirilmesine yönelik yürütülen çabalarda gelinen aşama müzakere edilmiştir" denilerek Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin durumunun da gözden geçirildiği aktarıldı. MGK toplantısında, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki gelişmelerin de konuşulduğu bildirilen açıklamada, Irak ile siyasi ve ekonomik ilişkilerin görüşüldüğü, Irak'taki güvenlik ve istikrar durumunun değerlendirildiği belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazıklar olsun26 Aralık 2013 20:23

    ülkemizde yolsuzluklar havada uçuşuyor. sizler nereden geldikleri belli olmayan sözüm ona Suriyelerle ilgili görüş bildiriyorsunuz. yazıklar olsun.