BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMGK, Erdoğan başkanlığında toplandı----

MGK, Erdoğan başkanlığında toplandı

MGK, Erdoğan başkanlığında toplandı
22 Temmuz 2020 - 15:29 www.finansgundem.com

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 15.15'te toplandı. Libya başta olmak üzere birçok iç ve dış güvenlik konusunun görüşüleceği MGK'da İdlib, PKK, FETÖ ve Azerbaycan diğer gündem maddeleri.

Milli Güvenlik Kurulu bugün toplandı. Toplantıya her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık ediyor. MGK'nın sıcak gündeminde Libya var. Türkiye'nin askeri seçenekler dahil birçok konu masada. Bir diğer önemli başlık da Suriye'de ve özellikle İdlib'de yaşanan gelişmeler olacak. MGK'da burada kalıcı ateşkesin sağlanması noktasındaki çalışmalar ve sunumlar değerlendirilecek.

AZERBAYCAN BİR DİĞER BAŞLIK

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırıları da MGK toplantısında ele alınması beklenen konulardan. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce Azerbaycan'ın yanındayız mesajı vermişti.

TERÖRLE MÜCADELE...

MGK bildirisinde bunun da yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. PKK ve FETÖ mücadelesi de MGK'nın gündem maddelerinden olacak. Toplantı saat 15.15'te başladı. Toplantının ardından MGK bildirisi maddeler halinde açıklanacak.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)