BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMevsimin ilk karı yağdı----

Mevsimin ilk karı yağdı

Mevsimin ilk karı yağdı
28 Kasım 2020 - 13:19 www.finansgundem.com

Güneyde turistler denize girmeye devam ederken doğuda yılın ilk karı yağmaya başladı. Önümüzdeki hafta başlayacak kış mevsiminin doğuda sert geçeceğinin sinyalleri gelmeye başladı

Muş’ta, kısa süre öncesinde yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı, bu sabah saatlerinden şehir merkezini de beyaza bürüdü. 
Bir süredir bölgede etkili olan soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar, bu kış ilk kez Muş kent merkezine de yağdı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye düştüğü şehir merkezi karla kaplanırken bazı vatandaşlar işyerlerinin önünü temizlemeye çalıştı. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle herhangi bir köy yolunun ulaşıma kapalı olmadığı bilgisini verirken, olumsuz bir durumda karla mücadele için ekiplerin hazır olduğunu belirtti.

 

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı

 

20 yaşında korona virüsten hayatını kaybetti

 




YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)