BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMevduat bankaları arasında bir ilk!----

Mevduat bankaları arasında bir ilk!

Mevduat bankaları arasında bir ilk!
26 Mayıs 2015 - 09:56 www.finansgundem.com

Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, bankanın en temel sosyal sorumluluğunu anlattı

Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, bankanın en temel sosyal sorumluluğunun ekonomik sürdürülebilir değer yaratmak olduğunu belirtti. "Kuruluşumuzdan bu yana sürdürebilir değer yaratmaya odaklanan bir kuruluş olarak finansal performansımızın yanında; etil, çevresel, sosyal ve ekonomik önceliklerimizin de Akbank'ı geleceğe taşıyacak önemli unsurlar olduğuna inanıyoruz" diyen Göllü, 2009 yılında mevduat bankaları arasında Türkiye'de bir ilke imza atarak Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladıklarını söyledi.
 
GİRİŞİMCİLİK ÇALIŞMALARI VAR

 
Göllü, 2010,2011,2012,2013 yıllarına ilişkin raporları da çevresel, sosyal ve ekonomik performans kapsamında hayata geçirdikleri çalışmaları içerecek şekilde paylaştıklarını vurguladı. Göllü sürdürebilirlik kapsamında gerçekleştirdikleri başlıca çalışmalarını şöyle özetledi: "Eğitim ve gençlik, çevre, kültür-sanat ve girişimcilik."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)