BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetrobüs şöförü biber gazı sıktı!----

Metrobüs şöförü biber gazı sıktı!

Metrobüs şöförü biber gazı sıktı!
23 Eylül 2013 - 14:55 www.finansgundem.com

Metrobüs şoförü alkollü olduğu iddia edilen iki yolcuya biber gazıyla müdahale etti

Metrobüs sürücüsü alkollü olduğu iddia edilen iki yolcuyla yaşadığı tartışma sonrası yolculara biber gazıyla müdahale etti. Sıkılan gazdan metrobüste bulunan diğer yolcularda etkilendi.
Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüse binen ve alkollü olduğu iddia edilen iki yolcu ücret konusunda şoförle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından metrobüsü duruduran sürücü yanında taşıdığı biber gazıyla yolculara müdahale etti. Sıkılan gazdan metrobüste bulunan diğer yolcularda etkilendi. Metrobüsün durağa yanaşmasıyla kendilerini dışarı atan yolcular biber gazı sıkan şoföre tepki gösterdi. Metrobüs seferlerinin de aksamasına sebep olan olay sonrası alkollü olduğu belirtilen iki yolcu olay yerinden kaçarken  şoför çağrılan polislere ifade verdi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan23 Eylül 2013 16:37

    metro istasyonlarında güvenlik allaha emanet insanlar çok dikkatli olmalı yabancı eşyalara karşı.dün ünalan istasyonunda yabancı bir çantaya yapılan uygulamayı gördükten sonra.her şey çahilceydi.

  • Ali23 Eylül 2013 15:27

    Metrobüste ücret tartışması ne alaka? Metrobüse ücretli binilmez. Turnikeden geçilir. Gerçek bilinmiyorsa "bilinmeyen sebeple çıkan tartışma" vb ifadeler kullnılmalıydı.