BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteroloji'den akşam ve gece uyarısı----

Meteroloji'den akşam ve gece uyarısı

Meteroloji'den akşam ve gece uyarısı
20 Eylül 2013 - 17:50 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü akşam ve gece saatlerinde Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, akşam saatlerinden itibaren Giresun ve Trabzon çevrelerinde, gece saatlerinden itibaren ise Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesiminde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiği kaydedildi.
Açıklamada, "Yağışların, yarın akşam saatlerinde etkisini artıracağı ve Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize ile Artvin'in kıyı kesiminde yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.
Kuvvetli yağışın neden olabileceği ani sel, yerel su baskını, heyelan, yağış anında ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı ilgili ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)