BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteroloji uyardı----

Meteroloji uyardı

Meteroloji uyardı
21 Eylül 2013 - 08:57 www.finansgundem.com

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre etkili yağışlar geliyor...

Yağışlı hava, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde öğleden sonra Adana, Hatay'ın kıyı ilçeleri, İskenderun Körfezi, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Sakarya, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Antalya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli, zamanla çok kuvvetli ve yerel olarak şiddetli, öğleden sonra Adana, Hatay'ın kıyı ilçeleri, İskenderun Körfezi, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı, yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetliolarak esecek.
KUVVETLİ YAĞIŞ
Meteoroloji, yağışların Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli, zamanla çok kuvvetli ve yerel olarak şiddetli, öğleden sonra Adana, Hatay'ın kıyı ilçeleri, İskenderun Körfezi, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğine işaret ederken, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı ve yer yer çok bulutlu.(22)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı.(22)
İZMİR: Parçalı bulutlu.(27)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(29)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri, öğle saatlerinde il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(21)
DİYARBAKIR: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu.(30)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Genellikle parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya, Bilecik ve Bursa çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Genellikle parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Adana, Hatay'ın kıyı ilçeleri ve İskenderun Körfezinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge geneli, öğleden sonra doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar; öğle saatlerinde Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli zamanla çok kuvvetli ve yerel olarak şiddetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Erzurum, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevreleri yerel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla bölgenin kuzey ve batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)