BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağmur uyarısı----

Meteoroloji'den yağmur uyarısı

Meteoroloji'den yağmur uyarısı
29 Temmuz 2013 - 08:16 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmede etkili olacak yağmurlara karşı uyarıda bulunuldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile sabah saatlerinde Van ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Doğu Karadeniz'in doğusunda güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/s) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Van ve Bitlis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)