BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağmur uyarısı----

Meteoroloji'den yağmur uyarısı

Meteoroloji'den yağmur uyarısı
17 Şubat 2013 - 12:47 www.finansgundem.com

Ülkenin güney ve doğu kesimleri yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak yağış şeklinde olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güney ve doğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Hatay'ın Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığında, ülke genelinde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
Rüzgarın genellikle kuzey, zamanla güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, öğle saatlerinde Marmara'nın batısında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Yağışların; akşam saatlerine kadar Hatay'ın Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
Sabah ve gece saatlerinde, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
Bazı illerde hava durumu
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu (8)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu (7)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il merkezi ve kıyı ilçeleri, öğle saatlerinden itibaren il genelinin yağmur ve sağanak yağışlı (12)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (16)
ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batı ilçeleri ile zamanla il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (17)
SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu (8)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı (-3)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (9)
Bölgelerde hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerine kadar bölgenin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s)esmesi bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri, öğle saatlerinden itibaren Güney Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Adana, Osmaniye ile öğle saatlerinden itibaren Mersin, Antalya ile Isparta ve Burdur aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerine kadar Hatay'ın Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu ile gece saatlerinden itibaren güneybatısı aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı olmak üzere hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile sabah ve gece saatlerinde Amasya ve Tokat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; Elazığ, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)