BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağış uyarısı----

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji'den yağış uyarısı
02 Ağustos 2015 - 10:48 www.finansgundem.com

Meteoroloji, yağışların; Samsun, Ordu ve Rize ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiğine işaret etti.

Meteoroloji, yağışların; Samsun, Ordu ve Rize ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiğine işaret ederken, sel, su baskını, yıldırım, heyelan gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kars, Ardahan, Erzincan, Erzurum'un kuzeyi, Sinop, Kastamonu, Çankırı, Denizli, Burdur ve Antalya'nın batı çevreleri ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu ve Rize ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, Akdeniz ve Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.

Meteoroloji, yağışların; Samsun, Ordu ve Rize ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiğine işaret ederken, sel, su baskını, yıldırım, heyelan gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Parçalı, kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu.(33)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (32)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (37)

ADANA: Parçalı bulutlu.(36)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

SAMSUN: Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (32)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (40)

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Burdur ve Antalya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri'nin kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Sinop ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu ve Rize ile Trabzon'un doğusu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan ve Erzincan ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)