BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağış uyarısı----

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji'den yağış uyarısı
21 Mayıs 2014 - 09:07 www.finansgundem.com

Yağışların öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ordu, Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

SOMA'DA HAVA DURUMU

Soma’nın bugün parçalı ve az bulutlu geçeceğini bildirirken, gecenin en düşük sıcaklığının 12, günün en yüksek sıcaklığının ise 26 derece civarında olacağını belirtti.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini kaydeden Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara da karşı vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu.(24)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (24)
İZMİR: Az bulutlu. (27)
ADANA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (25)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (20)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (16)
DİYARBAKIR: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer hafif sis görülecek.
EGE: Az bulutlu, iç ve güney kesimleri yer yer parçalı bulutlu.
AKDENİZ: Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu; Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri gök gürültülü sağanak yağışlı.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, bugün bölgenin doğu kesimleri, yarın sabah saatlerinde ise Çankırı, Kırıkkale ve Kırşehir çevreleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu çevrelerinin, yarın sabah saatlerinde batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ve batısı ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinde Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)