BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağış uyarısı----

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji'den yağış uyarısı
16 Eylül 2013 - 10:55 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu bölgelerde akşam saatlerinde ve gün içerisinde yağışlı hava etkili olacak

Doğu Karadeniz kıyıları ve Ardahan çevreleri ile Adana, Osmaniye ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde beklenen yağışlara ilave olarak yurdun batı kesimleri akşam saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ardahan çevreleri ile Adana, Osmaniye ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde beklenen yağışlara ilave olarak yurdun batı kesimleri akşam saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların gece saatlerinden sonra İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.
Rüzgar ise kuzey ve batı, yurdun güneydoğu kesimleri ve Akdeniz kıyıları ile zamanla batı bölgelerde güney ve batı, Marmara'da gece ve sabah saatlerinde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.
YAĞIŞ UYARISI
Yağışların gece saatlerinden sonra İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiğini belirten Meteoroloji, yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini duyurdu.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra hafif olmak üzere sağanak yağışlı. (28)
ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra hafif olmak üzere sağanak yağışlı. (25)
İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra güney ve batı ilçelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. (28)
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra batı çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (29)
SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (25)
ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (23)
DİYARBAKIR: Açık.(33)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batısının, gece saatlerinden sonra doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu akşam saatlerinden sonra Adana ve Osmaniye çevreleri ile gece saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Antalya'nın batı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra kuzeybatı kesimleri hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)