BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den yağış uyarısı! O saate dikkat!----

Meteoroloji'den yağış uyarısı! O saate dikkat!

Meteoroloji'den yağış uyarısı! O saate dikkat!
03 Aralık 2019 - 13:46 www.finansgundem.com

Türkiye, bu akşamdan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek

Türkiye'nin bu akşamdan itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk  ve yağışlı havanın etkisine girmesi ve iç kesimlerde mevsimin ilk kar  yağışları bekleniyor.

Meteoroloji'nin mail yoluyla paylaştığı değerlendirmeye göre,  yarın (04.12.2019 Çarşamba) yurdun büyük bölümünde görülecek  yağışların  yağmur ve sağanak zamanla Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu  bölgesinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin  ediliyor.

Yarın  Eskişehir, Kütahya, Bilecik çevreleri ile Ankara'nın  güney ilçelerinde kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının  Perşembe  günü iç ve doğu bölgelerimizde etkili olmaya devam ettikten sonra Cuma  günü yurdumuzu terk etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Doğu bölgelerimizde görülen mevsimin ilk kar  yağışlarından sonra Çarşamba ve Perşembe günü iç kesimler ile batı  bölgelerimizin yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışlarının  görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının  Balkanlar üzerinden  gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte hissedilir derecede azalarak  mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın  Çarşamba günü Marmara Bölgesi ve Kuzey Ege kıyılarında  kuzeydoğudan (Poyraz) kuvvetli olarak eseceği bekleniyor. Yağışların  etkisini kaybetmesiyle birlikte Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iç  ve doğu bölgelerimizde kuvvetli buzlanma ve don olayı tahmin  edilmektedir.

Üç büyük ilimizde beklenilen hava durumları ise  Ankara'da Çarşamba günü havanın çok bulutlu karla karışık yağmurlu ve yer yer  kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Perşembe ve Cuma günleri yağış  beklenmemekte, sabah saatlerinde görülecek pus ve sis hadisesi ile  birlikte gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da  havanın bu akşam ve Çarşamba günü çok bulutlu ve  yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuvvetli Poyrazla birlikte hava  sıcaklığının hissedilir derecede azalarak 10 derecenin altına düşmesi  bekleniyor. Perşembe ve Cuma günleri yağış beklenmiyor  fakat soğuk  havanın devam edeceği tahmin ediliyor.

İzmir'de  havanın Çarşamba günü çok bulutlu ve yağmurlu olacağı ve  hava sıcaklığının azalarak 10-12 dereceye kadar düşeceği bekleniyor. Perşembe ve Cuma günleri yağış beklenmemekle birlikte sıcaklıkların  mevsim normalleri altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)