BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteorolojiden uyarı: Yağış etkili olacak----

Meteorolojiden uyarı: Yağış etkili olacak

Meteorolojiden uyarı: Yağış etkili olacak
06 Şubat 2022 - 09:12 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre yeni haftayla birlikte yağışlı günler başlayacak. Pazartesi yurda giriş yapması beklenen yağışların salı günü etkisini artıracak ve daha geniş alana yayılacak.

Meteoroloji yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahminlere göre yarın yurdun batısını etkisi altına alacak yağışlar salı günü kuvvetini artıracak. Birçok ilde yoğun yağmur görülecek, yağışlar yer yer kar ve karla karışık yağmura dönecek.

ÇIĞ RİSKİ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Kastamonu kıyıları ile Bartın ve Sinop çevrelerinin yağmurlu, Kastamonu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Dev kasırga 4 milyon insanı tehdit ediyor

 

Termometre 21 dereceyi gösterdi, sahiller doldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)