BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den uyarı: Sağanak yağış geliyor!----

Meteoroloji'den uyarı: Sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji'den uyarı: Sağanak yağış geliyor!
22 Temmuz 2021 - 09:03 www.finansgundem.com

Meteoroloji tahminlerine göre bugünden itibaren yurdun kuzey kesimlerinde sağanak yağış kendini göstermeye başlayacak. İstanbul'u da kapsayacak olan yağış alan bölgelerde hava sıcaklıkları birkaç derece düşüş gösterecek.

Bunaltıcı sıcaklar yurdun büyük bölümünü etkiliyor, hissedilen hava sıcaklığı birçok şehirde 40 dereceye yaklaşıyor. Tahminlere göre bugünden itibaren Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi’nde yağışla beraber sıcaklık düşüşü bekleniyor. İstanbul’da 35 dereceye yaklaşan sıcaklıklar 28 dereceye kadar inecek.

SAĞANAK 3 GÜN BOYUNCA ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Adana’nın kuzey ve doğusu, Antalya’nın kuzeydoğu çevreleri, Isparta’nın güneydoğusu, Osmaniye, Hatay kıyıları ve Kahramanmaraş’ın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Giresun ve Artvin çevreleri ile Trabzon’un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul’da hissedilen sıcaklık 42 derece oldu

 

Bakanlıktan sıcak çarpmasına karşı uyarı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)