BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteorolojiden sel uyarısı!----

Meteorolojiden sel uyarısı!

Meteorolojiden sel uyarısı!
10 Şubat 2013 - 17:05 www.finansgundem.com

Meteoroloji, Türkiye'nin büyük bir bölümü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Türkiye’nin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların bugün akşam saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla ile yarın sabah saatlerinde Hatay, Osmaniye ve Adana’da kuvvetli olması beklendiğini bildiren meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, heyelan gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olunması yönünde uyardı.
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: yurdun büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların, akşam saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla ile yarın sabah saatlerinde Hatay’ın kıyı ilçeleri, Osmaniye ve Adana’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar, genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Marmara’nın güneydoğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun kuzeybatısı ile Isparta, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bitlis ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgar, Türkiye genelinde güney ve güneybatı (lodos), zamanla Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz’in batı kıyıları ile yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların İzmir, Aydın ve Muğla ile yarın sabah saatlerinde Hatay’ın kıyı ilçeleri, Osmaniye ve Adana’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken meteoroloji yetkilileri, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, heyelan gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti.
Meteoroloji ayrıca, bu gece ve yarın sabah saatlerinde, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğine dikkat çekerken, buna bağlı oluşabilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)