BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den sarı kodlu hava durumu uyarısı! Çamur yağacak----

Meteoroloji'den sarı kodlu hava durumu uyarısı! Çamur yağacak

Meteoroloji'den sarı kodlu hava durumu uyarısı! Çamur yağacak
17 Nisan 2022 - 10:21 www.finansgundem.com

Trakya ve Marmara’yı etkisi altına alması beklenen sağanak yağış için Meteoroloji Genel Müdürlüğü sarı kodla uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Trakya başta olmak üzere Marmara'da ve Kuzey Ege'de görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar için uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 17.04.2022 Pazar günü Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların; akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Kırklareli, Edirne, Tekirdağ çevreleri ile Avrupa Yakası ağırlıklı olmak üzere İstanbul, Çanakkale, Balıkesir'in kuzey ve batısı ile İzmir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

METEOROLOJİ SAAT VEREREK UYARDI

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, yağışların 17 Nisan 2022 akşam 18.00 ve 18 Nisan 2022 sabah 09.00 saatleri arasında etkili olacağı ifade edilirken vatandaşların yapılacak uyarıları dikkate almaları ve sel, yıldırım gibi doğal afetlere karşı tedbirli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

MARMARA VE EGE İÇİN 'ÇAMUR YAĞMURU' UYARISI

Marmara ve Ege'ye 'Afrika üzerinden' toz taşınımı uyarısı geldi. Yağışların da çamurlu olabileceği belirtildi. Meteoroloji uzmanları "İstanbul'daki yağış tozu çamur halinde yere indirecek.

Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik’te yaşayan vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Toz aşınımı nedeniyle görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, yağış ihtimali olan yerlerde ise çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklar meydana gelebileceği belirtildi. Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürllüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

GÖKTEN ÇAMUR YAĞABİLİR

“17 Nisan Pazar günü Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik’te Afrika üzerinden toz taşınımı beklenmektedir.

18 Nisan Pazartesi günü ise Eskişehir ve Kütahya il genelinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek rüzgârla birlikte yer yer toz savrulması da beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)