BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den o iller için sel ve su baskını uyarısı----

Meteoroloji'den o iller için sel ve su baskını uyarısı

Meteoroloji'den o iller için sel ve su baskını uyarısı
12 Temmuz 2020 - 23:21 www.finansgundem.com

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de sağanak yağış beklendiğini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyardı

Yurt geneli sıcak havalar etkisini gösterirken bazı illerimizde kuvvetli sağanak yağış hakim oluyor. Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen hava durumu değerlendirmelerine göre; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de sağanak yağış beklendiği duyurularak, vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz ve birçok ilimizde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan yağışların kuvvetli olması sebebiyle vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu ve il il sıcaklık tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava durumu tahminlerinde göre; yarın için Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu kıyı kesimleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batısı ile Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel çaplı dolu yağışı olacağı bildirildi. Yağışların kuvvetli olması beklenirken vatandaşların da tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları (Sinop hariç), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Tokat ve Ordu çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Afyonkarahisar ve Ankara çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batısı ile Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²), Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m²) olması bekleniyor.

Yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batısı ile Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE 20°C, 29°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

İSTANBUL 21°C, 26°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 20°C, 26°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

KOCAELİ 20°C, 28°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, akşam ilk saatlerde Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR 24°C, 32°C

Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA 13°C, 26°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

MANİSA 23°C, 33°C

Az bulutlu ve açık

MUĞLA 22°C, 38°C

Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 25°C, 34°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA 26°C, 33°C

Az bulutlu ve açık

HATAY 24°C, 30°C

Az bulutlu ve açık

ISPARTA 19°C, 34°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu, akşam ilk saatlerde Ankara çevreleri ile Çankırı'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 17°C, 31°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu, akşam ilk saatlerde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR 17°C, 28°C

Az bulutlu ve açık

KONYA 21°C, 32°C

Az bulutlu ve açık

SİVAS 14°C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin (Sinop hariç) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın ile Kastamonu'nun kıyı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 14°C, 25°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

DÜZCE 17°C, 27°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji’den son dakika hava durumu raporu! O illerde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Sel, su baskını, yıldırım…

KASTAMONU 12°C, 28°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK 19°C, 25°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Tokat ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Giresun'un doğu, Trabzon'un batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²), Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m²) olması bekleniyor.

AMASYA 18°C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

RİZE 21°C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 23°C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 23°C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batı ilçelerinde kuvvetli, doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)