BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı----

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
05 Mart 2014 - 10:56 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve doğu bölgelerde 3 ile 5 derece artarken, güneybatı kesimlerde 2 ile 5 derece azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artarken, güneybatı kesimlerde 2 ile 5 derece azalacak.

Batı kesimlerin yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerin yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Antalya, Aydın, Burdur, Isparta ve Denizli’nin güney ilçeleri ile Balıkesir’in Edremit Körfezi ve çevresinde kuvvetli, İzmir, Muğla ve Antalya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, genellikle güney yönlerden orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetlice esecek.

Kıyı Ege ve Akdeniz'e dikkat!

Yağışların; Kıyı Ege, Antalya, Aydın, Burdur, Isparta ve Denizli’nin güney ilçeleri ile Balıkesir’in Edremit Körfezi ve çevresinde kuvvetli, İzmir, Muğla ve Antalya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji, vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerektiğini bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)