BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı----

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
16 Ocak 2014 - 09:04 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı bölgeleri kuvvetli yağış konusunda uyardı. İşte o bölgeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Manisa, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Muğla, Aydın, İzmir, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran, Antalya'nın Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Rüzgar ise, güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın zamanla Güney ve Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, yağışların; Muğla, Aydın, İzmir, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran, Antalya'nın Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olmasını beklediğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgilileri uyardı.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI

Türkiye’nin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL:Parçalı ve çok bulutlu, Avrupa Yakası ile öğle saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak yağışlı. (13)
ANKARA: Parçalı bulutlu. (10)
İZMİR: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olacak. 14)
ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu. (18)
ANTALYA: Çok bulutlu, il merkezi ve batı ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar; öğle saatlerinde Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacak. (15)
SAMSUN: Parçalı bulutlu. (15)
ERZURUM: Parçalı bulutlu geçecek.(1)
DIYARBAKIR: Parçalı bulutlu geçecek. (9)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Kırklareli, Edirne ve Çanakkale ile Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olacak.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile öğle saatlerinde Manisa, Denizli ve Uşak çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, Antalya il merkezi ve batı ilçeleri ile öğle saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Düzce, Bartın, Sinop ve İnebolu çevreleri yağmurlu geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla bölgenin batısı çok bulutlu geçecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)