BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı----

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
22 Ocak 2013 - 16:41 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgeleri için yağmur uyarısında bulundu

 Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı yağmurlu geçecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Bartın, Sinop, K.Maraş, Hatay, Erzurum, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Antalya ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli (20-50 kg/metrekare) olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, iç ve batı bölgelerde kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Kuvvetli yağış uyarısı
Yağışların, Antalya ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli (20-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, ani su baskını, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Buzlanma, don olayı ve sis uyarısı
Gece ve sabah saatlerinde, ülkemizin doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
Çığ tehlikesi
Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü ve artan sıcaklık nedeniyle yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
Bazı illerde hava durumu
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı (15)
ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı (14)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı (17)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu (19)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (17)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (21)
ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı geçecek. İl genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (5)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu (11)
Bölgelerde hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Bursa, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden (30-50 km/s) kuvvetlice esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Muğla'da yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile zamanla Hatay ve K.Maraş çevrelerinin aralıklı sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kuzey çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde Çorum, Amasya, Tokat'ın yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeniyle muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos nedeniyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Malatya, Elazığ ve Tunceli zamanla batısı ile Erzurum, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçecek. Yağışların, Malatya ve Elazığ'da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. Yüksek kar örtüsü nedeniyle muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)