BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kritik uyarı----

Meteoroloji'den kritik uyarı

Meteoroloji'den kritik uyarı
26 Haziran 2015 - 01:13 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yurdun bazı bölümlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yerel kuvvetli yağışlarla ilgili bilgi verildi.

Açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren Bartın, Zonguldak, Düzce ve Sakarya çevreleri, öğle saatlerinden itibaren de Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır ve Bingöl ile Van'ın kuzey ilçeleri) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Sağanak yağışa bağlı sel ve su baskını görülebileceği ifade edilen açıklamada, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi durumlara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada ayrıca, bu gece de Kırşehir'in Kaman ilçesinde kuvvetli sağanak ve yerel dolu yağışı beklendiği belirtilerek, ilgililerden dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)