BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kritik uyarı!----

Meteoroloji'den kritik uyarı!

Meteoroloji'den kritik uyarı!
23 Ocak 2015 - 09:02 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün akşam saatlerinden sonra yağış bekliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden sonra Türkiye'nin batı kıyıları, orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine girecek.
 
Cumartesi, yurdun batısı çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz ise yağışlı geçecek. Yağışların genellikle yağmur, kıyı bölgelerimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerin yüksek ve dağlık alanlarında ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
 
Yağışların, Cuma gecesi ve Cumartesi'nin ilk saatlerinde, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Güney ve kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.
 
Yağışların, Pazar günü etkisini azaltacağı, Trakya, Marmara'nın batısı, Güney ve kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında genellikle yağmur, kıyı kesimlerde sağanak, iç bölgelerin yüksek ve dağlık alanlarında ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
 
Halen yurdun büyük bölümünde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, hafta sonunda, yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacak ancak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
 
Gelecek hafta başından itibaren, Türkiye'nin yeni bir yağışlı sistemin daha etkisine girmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)