BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kritik uyarı!----

Meteoroloji'den kritik uyarı!

Meteoroloji'den kritik uyarı!
12 Mayıs 2013 - 13:35 www.finansgundem.com

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...

Yurdun büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar öğle saatlerinde Tokat, Ordu'nun iç kesimleri, Sivas'ın kuzeyi, Antalya'nın doğu ilçeleri, Hatay'ın kıyı kesimleri Adana, Osmaniye, Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; sabah saatlerinde Çorum ve Amasya, öğle saatlerinde Tokat, Ordu'nun iç kesimleri, Sivas'ın kuzeyi, Antalya'nın doğu ilçeleri, Hatay'ın kıyı kesimleri Adana, Osmaniye, Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer altında seyredecek. Rüzgar ise güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusu ile güney kesimlerde yağış anında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.
-KUVVETLİ YAĞIŞ-
Sabah saatlerinde Çorum ve Amasya, öğle saatlerinde Tokat, Ordu'nun iç kesimleri, Sivas'ın kuzeyi, Antalya'nın doğu ilçeleri, Hatay'ın kıyı kesimleri, Adana, Osmaniye, Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (21)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (19)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (25)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, öğle saatlerinde doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacak. (22)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18) VAN: Parçalı ve çok bulutlu. (18)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (16)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
MARMARA: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Balıkesir'in doğusu, Bursa ve Bilecik çevreleri ile Sakarya'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimleri ile gece saatlerinde İzmir ve Muğla çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçeleri, Adana, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Sivas'ın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar, sabah saatlerinde Çorum ve Amasya, öğle saatlerinde Ordu'nun iç kesimleri ile Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)