BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul'a 'sarı' kodlu uyarı----

Meteoroloji'den İstanbul'a 'sarı' kodlu uyarı

Meteoroloji'den İstanbul'a 'sarı' kodlu uyarı
07 Haziran 2022 - 17:20 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 'sarı' uyarıda, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi dışında kalan kesimlerin tamamında yağış bekleniyor. Yağışlar İç Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

Hava sıcaklıklarının doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da yarın günün en yüksek sıcaklığının 26 derece civarı olacağı tahmin edilirken, yağışın yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Başkentte sağanak: Yollar göle döndü

 

Her ilçe incelendi: Hava kirliliği Kovid ölümlerini artırıyor mu?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)