BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul için 'turuncu' alarm!----

Meteoroloji'den İstanbul için 'turuncu' alarm!

Meteoroloji'den İstanbul için 'turuncu' alarm!
04 Nisan 2020 - 14:03 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli fırtına beklendiğini belirtip yarın sabah 06.00'dan salı günü 21.00'e kadar geçerli olmak üzere 'turuncu uyarı' yayınladı.

Marmara Bölgesi'nde yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bu gece saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir'in kıyı kesimlerinde kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Rüzgarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. Meydana gelebilecek ulaşımda aksama, ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. 

Öte yandan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne'de, sağanak yağış aralıklarla devam ediyor. Sağanak nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyarırken aynı zamanda koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara evde kalmaları yönünde anonslar yaptı. Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının 9 derece ölçüldüğü şehirde sağanağın aralıklarla salı gününe kadar devam edeceğini bildirdi.

Kırklareli'nde dün gece başlayan ve zaman zaman etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Belediye ekipleri, su birikintisi olan cadde ve sokaklarda çalışma yaptı. Meteoroloji İl Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının 8 derece ölçüldüğü kentte, son 24 saatte metrekareye 14 kilogram yağış düştü. Yağışın 6 Nisan Pazartesi gününe kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Tekirdağ'da da dün geceden bu yana devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte aniden başlayan ve zaman zaman etkisini arttıran sağanak nedeniyle bazı yollarda su birikintisi oluştu. Hükümet, Muratlı ve Namık Kemal caddelerinde sağanak nedeniyle zaman zaman trafik akışı aksadı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, ıslanmamak için bina girişlerine ve otobüs duraklarına sığındı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)