BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den flaş uyarı----

Meteoroloji'den flaş uyarı

Meteoroloji'den flaş uyarı
22 Haziran 2015 - 23:33 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinde bazı bölgeler için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu

Bu gece Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Ankara ve Bolu ile yarın Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara, Kırıkkale ve Sakarya'nın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yerel kuvvetli yağışlarla ilgili bilgi verildi.

Açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinde Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Ankara ve Bolu ile yarın Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Düzce, Karabük, Bolu ile Zonguldak ve Bartın'ın iç kesimleri), Ankara, Kırıkkale ve Sakarya'nın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Sağanak yağışa bağlı sel ve su baskını görülebileceği ifade edilen açıklamada, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi durumlara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)