BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den fırtına uyarısı----

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji'den fırtına uyarısı
29 Ekim 2015 - 21:22 www.finansgundem.com

Meteoroloji, Marmara, Karadeniz ve Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji'ye göre, Marmara ve Kuzey Ege'de yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde rüzgar esmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada rüzgarın, Cumartesi öğle saatlerinden sonra 7-9 kuvvetinde kuvvetli fırtınaya dönüşeceği, fırtınanın, Pazartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği belirtildi.

Açıklamada, Batı Karadeniz'de ise rüzgarın, Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği, Pazar akşam saatlerinden sonra fırtınanın etkisini yitireceği kaydedildi.

Doğu Karadeniz'de ise rüzgarın, Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden 7-9 kuvvetinde, doğusunda batı ve güneybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde olacağı belirtilen açıklamada, fırtınanın, Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bildirildi.

Açıklamada, fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)