BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 8 kent için kuvvetli yağış uyarısı----

Meteoroloji'den 8 kent için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den 8 kent için kuvvetli yağış uyarısı
06 Eylül 2022 - 09:33 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 'turuncu' ve 'sarı' uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Sivas çevreleri, Hatay’ın kıyı ilçeleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Sinop çevreleri ile Ardahan'ın güney ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış beklenen Artvin, Giresun, Kastamonu, Rize, Sinop ve Trabzon için 'sarı', Ordu ve Samsun için 'turuncu' kodla uyarı yapıldı.

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 15 il için sağanak yağış uyarısı

 

Bursa'da yoğun yağış sonrası otobüs terminalinin çatısı çöktü

 

İstanbul'da sağanak yağış alarmı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)