BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 52 il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı----

Meteoroloji'den 52 il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı

Meteoroloji'den 52 il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı
10 Mart 2022 - 05:25 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den 52 il için yapılan "sarı" ve "turuncu" uyarıda, yoğun kar yağışı, kuvvetli rüzgar ve sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve yer yer sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Yalova, Bursa, Tekirdağ'ın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Konya, Antalya’nın doğusu, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 

Rüzgarın, Marmara ve Ege ile Batı Akdeniz’in batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının azalmaya devam edeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. 

'Sarı' ve 'turuncu' uyarı

Yoğun kar yağışı beklenen Artvin, Bitlis, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kars, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Bayburt, Karaman, Ardahan ve Yalova, yoğun kar yağışı ile birlikte kuvvetli rüzgar beklenen Ağrı, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bursa, Erzurum, Hakkari, Kırklareli, Kocaeli, Muş, Sakarya, Tekirdağ, Van, sağanak beklenen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Hatay, Kahramanmaraş, Siirt, Şanlıurfa, Batman ve Osmaniye, yoğun kar yağışı ve sağanak beklenen Şırnak için "sarı", yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar beklenen İstanbul için "turuncu" uyarı yapıldı.

İstanbul'a tır ve kamyonların girişi kısıtlandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)