BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den 11 il için kritik uyarı!----

Meteoroloji'den 11 il için kritik uyarı!

Meteoroloji'den 11 il için kritik uyarı!
05 Ocak 2016 - 09:41 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama göre, batı bölgelerde sıcaklık 5 ila 8 derece artarken Doğu'da kar yağışı şiddetlenecek

İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Düzce, Kastamonu, Nevşehir, Kayseri gibi birçok ilde hava durumu raporu kritik. Meteoroloji 11 il için yoğun kar yağışı uyarısı verdi. Doğu'da sıcaklık değerleri 5 ila 8 derece artarken Doğu'da kar yağışı etkisini arttıracak.

HAVA DURUMU 11 İLDE YOĞUN KAR YAĞIŞI VAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde beklenen yağışların Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın güney ve doğusunda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların; bugün (Salı) sabah saatlerinde Bolu'nun yüksekleri, Kastamonu, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğu kesimleri ile Elazığ, Bingöl, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya'nın doğusu, Kütahya, Bursa, Bilecik, Eskişehir ile zamanla Ankara çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU ŞİDDETLİ YAĞIŞ VAR

İstanbul hava durumu şiddetli yağış etkisini sabah saatlerinde arttırdı. Yağışlar gün boyunca etkili olacak. Çok bulutlu ve bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji son tahminleri açıkladı. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Trakya kesiminde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

YAĞMUR BU İLLERDE ŞİDDETİNİ ARTTIRACAK 

Ankara, Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Bolu'da bu gece kar ve karla karışık yağmur şeklinde başlayacak yağışların zamanla yağmur şeklinde görüleceği ve yarın kuvvetli (20-40 mm) olacağı tahmin edildiğinden su baskını gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Akdeniz'de görülecek yağışların; akşam saatlerinden sonra Hatay ile Osmaniye çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültü sağanak yağış, yükseklerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı(sel, su baskını, ulaşımda aksamalar,) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)