BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyarmıştı! Ana arterler tıkandı----

Meteoroloji uyarmıştı! Ana arterler tıkandı

Meteoroloji uyarmıştı! Ana arterler tıkandı
05 Şubat 2020 - 16:39 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da öğlen saatlerinden itibaren sağanak yağış beklendiğini açıklayarak, vatandaşları su baskınları ve ulaşımda aksamalara karşı uyarmıştı. Beklenen şiddetli yağmur İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.

Mesai saatlerine kısa bir süre kala şiddetli yağmur İstanbul'u esir aldı. Gök gürültülü sağanak yağmur, şehrin tamamında etkili olurken, trafikte de aksamalara sebep oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu haritasına göre; İstanbul'da trafik ise yüzde 67'lere dayanmış durumda...

İşte İBB'nin trafik aksamalarını gösteren uyarı haritası:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İstanbul’da öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)