BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı!----

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji uyardı!
29 Aralık 2013 - 17:37 www.finansgundem.com

Meteoroloji beklenen kuvvetli yağış dolayısıyla uyarıda bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, güney ve iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Antalya, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa'da kuvvetli yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Malatya ve Elazığ çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Rüzgar ise, genellikle güney ve güneydoğu, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Akdeniz'in kıyı kesimleri ile sabah saatlerinde Marmara'da yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
Kuvvetli yağış uyarısı
Yağışların; Antalya, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa'da kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı meteoroloji, dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Yoğun kar yağışı uyarısı
Meteoroloji, yağışları; gece saatlerinde Malatya ve Elazığ çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyardı.
Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji vatandaşların tedbirli olması gerektiğini kaydetti.
Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.(13)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu. (8)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı.(14)
ADANA: Çok bulutlu ve kuvvetli yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. (15)
ANTALYA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (14)
SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu.(14)
ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. (-3)
DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. (3)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)