BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyardı: Yağmur geliyor----

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor
14 Kasım 2022 - 08:24 www.finansgundem.com

Meteoroloji tahminlerine göre bu hafta yağışlar etki alanını genişletecek. Haftanın son günlerinde yağışların yurdun büyük bölümünü sarması bekleniyor. Karadeniz için ise sis ve pus uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini açıkladı. Meteoroloji’nin tahminlerine göre hafta başında dar bir alanda etkisini gösterecek olan yağışlar adım adım daha geniş bir alanda görülecek. Perşembe ve cuma günü yağışların İstanbul’da da kendini göstermesi bekleniyor.  Hava sıcaklıklarında az da olsa düşüş görülecek.

SİS VE PUSA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Nijerya'daki seller en çok çocukları vurdu!

 

Kolombiya'da şiddetli yağışlar 20 bin kişiyi etkiledi

 

Ege, eylül ayında son 18 senenin en düşük yağışını aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)