BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı! Yağışlar bastıracak----

Meteoroloji uyardı! Yağışlar bastıracak

Meteoroloji uyardı! Yağışlar bastıracak
05 Şubat 2016 - 07:17 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonundan itibaren sıcaklıkların düşeceği ve yağışların yeniden başlayacağını duyurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Kıyı Ege’yi kuvvetli yağış için uyardı. İstanbul'da il genelinde başlayacak olan yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor. Ankara'da ise hava sıcaklığı hafta sonu 10 derce birden düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ve Kıyı Ege’de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların Cuma günü Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olmasının beklendiğini açıkladı. İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi.

ÖNCE YAĞMUR SONRA KAR GELİYOR

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların Cuma günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 Km/S) olarak esmesinin beklendiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)