BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyardı: Kar, yağmur, soğuk----

Meteoroloji uyardı: Kar, yağmur, soğuk

Meteoroloji uyardı: Kar, yağmur, soğuk
25 Aralık 2022 - 08:56 www.finansgundem.com

Meteoroloji tarafından yayınlanan tahminlere göre bugün Türkiye'nin iç kesimlerinde kendini gösterecek kar yağışı kuzey kesimlerde yağmur olarak görülecek. Yağışlar aralıklarla hafta ortasına kadar sürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı tahminlere göre bugün Ankara ve çevresinde kar yağışı bekleniyor. Yarın etki alanını genişletecek olan kar yağışı kuzey kıyılarımızda yağmur olarak görülecek. Hafta ortasından sonra yağışların etkisini yitirmesi bekleniyor.

BİRÇOK ŞEHRE UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Kütahya, Hatay ve Van çevreleri ile gece saatlerinde Kilis, G. Antep, Ş. Urfa ve Mardin çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu ile Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile İç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Fırtına, yağmur, kar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)